Om oss

Vi på Inbrottssäkra Hem arbetar dagligen med säkerhet i fokus. 

Inbrottssäkra Hem startades år 2017 av låssmeden Jimmy Hesselbäck och hans söner, Johan och Anders Hesselbäck. Idén var ett företag som skulle kunna erbjuda det främsta inom säkerhetsbranschen mot inbrott.
 

Efter att ha tagit hand om 1000-tals inbrott under 35 års tid började 2009 låssmeden Jimmy Hesselbäck att utveckla högsäkerhetsskyddet No Access. Erfarenheten visar att de flesta inbrott har gått till på samma enkla vis; genom att bryta upp dörren eller angripa cylinderlåset. Följden har alltid blivit detsamma med förluster av ovärderliga egendomar och minnen.
 

Under flera års tid utvecklades No Access där låssystemet ursprungligen fokuserade på sin huvudsakliga funktion; att förstärka kopplingen mellan dörr och karm. Produkten erhöll redan i tidigt stadium flera unika patent för sin förstärkande funktion i dörr och karm. Med åren har sedan No Access fortsatt att utvecklas i olika steg för att kunna stå emot samtliga förekommande inbrottsmetoder. Idag har låssystemet även ett unikt integrerat cylinderskydd med härdad nyckelhålsbricka, där hela produkten samverkar helt mekaniskt.
No Access har tagit 12 år att utveckla, från idé till färdig produkt.

Jimmy Hesselbäck, uppfinnare

IMG_20190912_153853 (2).jpg

Johan Hesselbäck, montör

Anders Hesselbäck, montör

Affärsidé

Målsättningen hos oss på Inbrottssäkra Hem är att kunna leverera produkter som ligger i framkant vad gäller säkerhet och trygghet. Vi tänker ständigt säkerhet och utsätter alltid våra produkter för nya idéer och förbättringar.

Det ger oss stor glädje av att varje dag kunna arbeta med produkter vi verkligen tror på och att kunna säga till våra kunder att de nu har en dörr som skyddar mot inbrott. På riktigt.

Full service

Vi är företagare som tror på full service. Därför utför vi kostnadsfria säkerhetsbesiktningar av hus, lägenheter, lokaler och trapphus i samband med intresse för vår produkt. Vi monterar alltid våra produkter själva för att kunna erbjuda full garanti, och vid montering för företag och bostadsrättsföreningar står vi för allt kompletterande material som kan tänkas behövas.
 

Efter montering görs en fullständig säkerhetsbesiktning och vi ger därefter 25 års garanti för vårt låssystem.